Luptă incredibilă pe stadionul lui Tottenham: Oleksandr Usyk e noul campion la categoria grea! L-a învins la puncte pe Anthony Joshua: „Șocant!”

4 săptămâni in urmă 38

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021, 01:33 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 01:45

Ucraineanul Oleksandr Usyk, 34 de ani (19-0, 13 KO), l-a învins pe englezul Anthony Joshua, 31 de ani (24-2, 22 KO), și e noul campion la categoria grea, reunind centurile WBA, IBF și WBO.

Usyk a dominat lupta, zdruncinându-l teribil pe Joshua în rundele 3 și 7, și s-a impus la puncte: 117-112, 116-112, 115-113.

Joshua a pierdut pentru prima dată în carieră la Londra, în fața a 68.000 de spectatori, pe arena lui Tottenham Hotspur.

Înseamnă enorm pentru mine. Lupta a mers exact așa cum am dorit. Au fost câteva momente în care Anthony m-a întins la maximum, dar nimic special. Nu am vrut neapărat să-l fac KO la final. L-am lovit tare și am încercat să-l dărâm, dar antrenorii mei mi-au zis să termin și să-mi fac treaba. Vreau să merg acasă la familie, nu mă gândesc la revanșă acum. Nu ați văzut încă cea mai bună versiune a mea. Pot mai mult! 
Oleksandr Usyk

„O noapte șocantă pentru Joshua. A fost depășit total. Ce prestație pentru Usyk, care l-a atacat din toate unghiurile! Joshua a fost greoi, dar a produs și el ceva pagube” 
Publicația The Guardian

O luptă excelentă! Foarte inteligentă! Sunt fericit, Usyk a fost perfect 
Vitali Klitschko, ex-campion la categoria grea

VIDEO + FOTO Umilință la întoarcere! Imagini șocante cu Evander Holyfield, măturat în prima repriză

Înfrângere pentru Manny Pacquiao, la prima luptă după doi ani » Poate fi ultimul duel al carierei

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă