Lupta împotriva deportării lui Djokovic a ajuns la Tribunalul Federal

1 săptămână in urmă 14

Novak DjokovicNovak Djokovic
  • Jucătorul sârb de tenis în vârstă de 34 de ani s-a întâlnit dimineață cu ofițerii de imigrare din orașul Melbourne, care urmau să îl rețină în mod oficial.
  • Potrivit unui ordin judecătoresc emis vineri seară în urma unei audieri de urgență la Tribunalul Federal de Circumscripție din Melbourne, Djokovic are voie să se întâlnească cu avocații săi între orele 10:00 și 14:00

Bătălia juridică a Australiei împotriva expulzării tenismenului sârb Novak Djokovic a fost înaintată la Curtea Federală a Australiei, o instanță superioară, la o zi după ce ministrul australian al imigrației, Alex Hawke, a decis să îi anuleze viza pentru a doua oară.

O audiere preliminară a judecătorului David O’Callaghan de la Curtea Federală din Australia, care a început practic la ora locală 10:15 (23:15 GMT sâmbătă), a confirmat transferul cazului, deși rămâne de stabilit dacă apelul depus de avocații jucătorului de tenis va fi audiat de completul de judecată.

Jucătorul sârb de tenis în vârstă de 34 de ani, despre care nu se știe dacă a fost prezent la audierea preliminară, s-a întâlnit dimineață cu ofițerii de imigrare din orașul Melbourne, care urmau să îl rețină în mod oficial.

Potrivit unui ordin judecătoresc emis vineri seară în urma unei audieri de urgență la Tribunalul Federal de Circumscripție din Melbourne, Djokovic are voie să se întâlnească cu avocații săi între orele 10:00 și 14:00 în această sâmbătă (23:00 GMT vineri până la 03:00 GMT sâmbătă) sub supravegherea a doi ofițeri de imigrare.

The post Lupta împotriva deportării lui Djokovic a ajuns la Tribunalul Federal appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă