Lupescu, despre situația de la echipa națională: "Lipsă de maturitate!" Ce spune de Dinamo

5 zile in urmă 22

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Lupescu este momentan în Arabia Saudită acolo unde angajat al Federației și ajută la dezvoltarea fotbalului de acolo.

Lupescu: "Lipsă de maturitate din partea ambelor părți"

Declarația lui Mirel Rădoi prin care și-a anunțat plecarea de la națională nu l-a încântat pe Lupescu. Acesta spune că ambele părți au greșit, atât selecționerul, cât și Federația.

"Cred că e clar, e o anumită problemă între Federație și Rădoi. Antrenorul a profitat de ocazie că suntem pe locul 2, chiar dacă nu e nicio garanție că terminăm acolo.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Ambele părți dau dovadă de lipsă de maturitate. Federația trebuie să se comporte altfel, fiecare să spună ce-l nemulțumește. E copilăresc din partea ambelor părți.

E o presiune foarte mare pe antrenor la următoarele două meciuri. Jucătorii joacă, e numele lor pus la bătaie. Cred că e o presiune în plus după anunțul lui Rădoi.

Federația nu a avut încredere în Mirel, fiindcă nu i-a propus un contract care să includă și barajul", a spus Ionuț Lupescu, la Fotbal Club.

Lupescu, despre situația de la Dinamo

Cunoscut ca un mare fan al lui Dinamo și apreciat de suporteri, Lupescu are cuvinte de încurajare pentru "câini".

"Nu a fost niciun mare ajutor pentru Dinamo. Am mai cumpărat bilete, una sau alta. Mi-au cerut sfatul anul trecut și am văzut că au ținut cont de ea și au reușit să rămână în Liga 1. 

Eu zic că Rednic și Badea o să reușească să salveze Dinamo. Eu nu am fost de acord cu insolvența, dar dacă cei din DDB au considerat că e mai bine așa, o să vedem.

După un an de zile se trage o linie și vedem. O să-mi spun părerea dreaptă mereu de Dinamo, sunt cu sufletul alături de echipă. Dacă nici eu nu pot să-mi spun părerea, atunci cine mai poate, fără falsă modestie", a mai spus Lupescu.

Etichete: romania , mirel radoi , ionut lupescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă