Lumea muzicii, în stare de șoc! DMX, rapperul preferat al lui Mike Tyson, se zbate între viață și moarte în urma unei supradoze de droguri

1 lună in urmă 43

Cunoscutul rapper american DXM (50 de ani), pe numele lui real Earl Simmons, se află în stare foarte gravă la spital în urma unei supradoze de droguri. El este unul dintre muzicienii preferați ai lui Mike Tyson, compunându-i luptătorului chiar o melodie de intrare în ring.

Rapperul a fost internat de urgență la un spital din New York, vineri. Unele persoane apropiate rapperului au dezvăluit, sub anonimat, că acesta ar fi făcut un atac de cord în urma supradozei de droguri.

DMX, rapperul preferat al lui Mike Tyson, se zbate între viață și moarte în urma unei supradoze de droguri

Totodată, cunoscutul tabloid american TMZ arată că muzicianul se află în stare vegetativă, având „foarte puțină activitate cerebrală”.

În urma veștilor despre starea lui DMX, mai multe nume mari din industrie, printre care Missy Elliott și Rick Ross, au transmis fanilor „să se roage” pentru acesta.

DMX a reușit să devină cunoscut în anii ’90, epoca de aur a rappului american. În 1999, a lansat cel mai bine vândut album al său „…And Then There Was X”, care includea hit-ul „Party Up (Up in Here)”. A apărut în mai multe filme: Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave și Last Hour. În 2006, el a jucat în serialul Reality TV DMX: Soul of a Man, care a fost difuzat pe rețeaua de televiziune prin cablu BET. În anul 2003, DMX a publicat o carte de memorii intitulată, E.A.R.L.: The Autobiography of DMX.

Legătura lui DMX cu Mike Tyson

Mike Tyson este unul dintre cei mai cunoscut boxeri din lume, și de fiecare dată a încercat, înainte să urce în ring, să câștige războiul psihologic cu adversarii săi. Astfel, înainte de meciul cu Lenox Lewis, „Iron” Mike a intrat în arenă pe o melodie prin care dorea să-și arate valoarea: „What’s My Name?”, cântată de DMX.

Averea lui rapperului DMX

Chiar dacă nu este unul dintre cei mai bogați cântăreți din Statele Unite ale Americii, cântărețul DMX are cu siguranță o avere impresionantă. În 2019, toate bunurile pe care le deținea valorau 10 milioane de dolari.

De-a lungul timpului, el a fost implicat în mai multe scandaluri, iar în 2017 a avut probleme cu justiția americană în urma unor infracțiuni de natură financiară.

The post Lumea muzicii, în stare de șoc! DMX, rapperul preferat al lui Mike Tyson, se zbate între viață și moarte în urma unei supradoze de droguri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă