Luis Suarez vrea să elimine Real Madrid din cursa pentru titlu: "Suntem motivați să ne luăm revanșa"

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Vedeta liderului din La Liga, Luis Suarez (34 de ani), a prefațat duelul într-un interviu acordat pentru site-ul La Liga: "Toate meciurile cu Real Madrid sunt speciale. În astfel de jocuri încerc să demonstrez ce pot, cred că orice alt jucător gândește la fel. Toată lumea vrea să vadă ce reușești în asemenea derby-uri. Suntem motivați să ne luăm revanșa pentru eșecul din tur, vrem să demonstrăm că merităm să fim pe primul loc în campionat.

Luis Suarez: "Îmi doresc foarte mult să câștig titlul cu Atletico Madrid"

Avem un lot foarte ambițios, vrem să obținem rezultate cât mai bune și nimeni nu poate să ne oprească. În acest final de campionat vom vedea cât de departe putem ajunge.

La Liga este un campionat dificil, nu poți să joci la cel mai înalt nivel pe toată durata sezonului. Echipele mici pot încurca echipele din top, astfel că până acum am făcut o treabă excelentă. Îmi doresc foarte mult să câștig titlul cu Atletico Madrid", a spus Luis Suarez.

Luis Suarez a înscris 16 goluri în cele 21 de etape în care a evoluat în acest sezon.

Atletico Madrid va intra în derby-ul cu Real de pe primul loc, având 58 de puncte. "Galacticii" se află pe locul 2, cu 53 de puncte, la egalitate cu FC Barcelona. Spre deosebire de Real Madrid și FC Barcelona, Atletico are un meci în minus.

Clasamentul din La Liga, înaintea derby-ului Atletico Madrid - Real Madrid

Etichete: real madrid , atletico madrid , luis suarez , video la liga , atletico madrid real , atletico madrid real madrid live video , jucatori atletico , meciuri real madrid , luis suarez atletico madrid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă