Luis Suarez, pas decisiv pentru transferul la Juventus! Uruguayanul a trecut cu brio examenul de limbă italiană

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

De o oră a avut nevoie Luis Suarez pentru a trece testul oral și scris în limba italiană. Acest examen reprezintă o condiție primordială pentru mutarea uruguayanului la Juventus. Statutul de jucător extracomunitar l-a împiedicat pe sud-american să facă pasul la campioana Italiei deocamdată.

_________________________________________________________________________________

Luis Suarez (33 de ani) este tot mai aproape de o mutare la Juventus! Atacantul sud-american a călătorit cu un zbor privat la Perugia, unde va susține examenul de limbă italiană în vederea obținerii dublei cetățenii.

Atacantul Barcelonei a călătorit în cursul acestei după-amiezi în Italia pentru a susține testul de limbă italiană în vederea obținerii dreptului de muncă și ședere în Peninsulă, condiție esențială pentru mutarea sa la Juventus. Suarez a zburat la Perugia imediat după antrenamentul de dimineață al Barcelonei.

Acest demers al uruguayanului îl apropie de o mutare lângă Cristiano Ronaldo, dar nu îl asigură de aceasta. Mai mulți factori, printre care timpul necesar procesării examenului menționat sau eventualul transfer al lui Edin Dzeko la Torino, i-ar putea spulbera orice șansă lui Suarez să ajungă la campioana Italiei.

Koeman ia în calcul varianta ca Luis Suarez să rămână pe Camp Nou

După jocul de pregătire câștigat de catalani în fața Gironei, scor 3-1, Ronald Koeman a declarat că îi va acorda lui Suarez aceleași șanse ca oricărui alt jucător, în cazul în care uruguayanul nu se va înțelege cu altă echipă. Luis Suarez nu a făcut parte din lotul Barcelonei pentru meciul amical disputat aseară.

Această declarație a tehnicianului Barcelonei a surprins în condițiile în care la instalarea sa pe banca formației "blaugrana" a susținut răspicat că Suarez nu se încadrează în planurile sale de viitor.

Etichete: transfer suarez juventus , luis suarez italia , suarez examen cetatenie , luis suarez perugia
Read Entire Article
Powered By Seo Tools