Luis Suarez nu vrea să se retragă prea curând din fotbal, deși a fost aruncat pe ușa din spate de la FC Barcelona: „Nu scapă nimeni de mine așa de ușor”

1 lună in urmă 1

Starul lui Atletico Madrid, Luis Suarez, insistă că el este cel care va decide când se va retrage din fotbal, iar acel moment pare foarte îndepărtat deocamdată.

Fotbalistul de 34 de ani este primul în clasamentul marcatorilor din La Liga, cu 16 goluri în 19 partide.

Luis Suarez anunță că nu vrea să se retragă și că mai are ani buni de jucat în fotbalul de elită!

Luis Suarez a vorbit despre clipele grele prin care a trecut după despărțirea de FC Barcelona și i-a arătat cu degetul pe cei care au dat de înțeles că ar fi fost mai bine să se retragă în vara trecută.

Atacantul de 34 de ani este un jucător cheie al lui Atletico Madrid, liderul din La Liga, și a reușit până acum 16 goluri în cele 19 etape jucate, cu unul mai mult decât fostul său coleg și foarte bun prieten de la Barcelona, Leo Messi.

Fotbalistul uruguayan le-a spus celor de la ESPN: „Simt încă bucuria de a fi în momentul pe care îl trăiesc acum, în fotbalul de elită. Să joc la Atletico, ești în fotbalul de elită. Unele persoane nu au crezut că eu pot să fiu încă la acest nivel. Am același entuziasm.

Sper că anul acesta, următorul și cât de mulți ani vor mai fi, voi continua să joc și să dau totul, până când voi realiza că am ajuns cât de departe am putut să ajung. Nimeni nu va putea scăpa de mine. Eu voi decide când voi pleca din fotbal”, a afirmat jucătorul.

Luis Suarez a scris istorie în tricoul celor de la FC Barcelona, cu care a câștigat 4 titluri de campion al Spaniei și un trofeu UEFA Champions League.

The post Luis Suarez nu vrea să se retragă prea curând din fotbal, deși a fost aruncat pe ușa din spate de la FC Barcelona: „Nu scapă nimeni de mine așa de ușor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă