Luis Lazarus, unul dintre principalii contestatari ai noului coronavirus, a fost infectat cu COVID-19. Ce spunea "vedeta Tv" la inceputul pandemiei

1 lună in urmă 120

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar, joi, dupa ce a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. O ruda apropiata din familie a spus ca acesta a avut simptomele unei raceli, ulterior, si-ar fi facut un test care a iesit pozitiv.

Momentan, familia nu a facut declaratii referitoare la starea de sanatate a realizatorului TV. Luis Lazarus a facut parte pana acum din randurile coronascepticilor.

Inainte de a se infecta cu virusul, Lazarus a facut comentarii destul de controversate despre pandemia ce a ingenunchiat o lume intreaga. Luis Lazarus era de parere, in luna martie 2020, ca primul caz din Romania nu a fost real, ba chiar sustinea ca italianul ce a fost diagnosticat cu virusul nu a imbolnavit pe nimeni.

Realizatorul Tv a participat in ultimul an la numeroase proteste impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei COVID.

De-a lungul vremii, Lazarus a declarat ca SARS-CoV-2 nu ar fi un virus atat de periculos, iar COVID-19, boala provocata de acesta, ar fi foarte usor de vindecat.

El este cunoscut pentru opozitia sa fata de restrictiile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă