Luis Enrique, selecționerul Spaniei, a ratat începutul partidei cu Kosovo. Motivul surprinzător

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Luis Enrique a rămas blocat în lift și a ratat începutul meciului cu Kosovo

După ce au fost scoși din elevator, aceștia s-au îndreptat cu mașinile personale spre stadionul La Cartuja din Sevilla, unde se disputa partida.

Incidentul nu a avut un impact major asupra evoluției Spaniei, care a reușit să se impună cu scorul de 3-1 în fața lui Kosovo.

„Aveam un plan B. Staff-ul meu ar fi preluat controlul jocului în locul meu. Nu ar fi fost nicio diferență dacă eu nu aș fi ajuns”, a povestit Luis Enrique, citat de Daily Mail.

Luis Enrique a explicat și motivul pentru care nu l-a folosit titular pe Sergio Ramos: „Nu a jucat pentru că am făcut o decizie tehnică. El nu are nicio problemă, dar eu sunt cel care decide cine joacă. Ramos este bine, dar tocmai s-a întors dintr-o accidentare serioasă, așa că am decis că alți jucători ar trebui să joace în locul lui. Atitudinea sa este exemplară. Adevărații lideri sunt cei care aduc o contribuție majoră chiar și atunci când se află pe banca de rezerve ”.

Sergio Ramos a intrat în teren în minutul 86, atunci când l-a înlocuit pe Eric Garcia.

La victoria Spaniei au contribuit Dani Olmo, care a deschis scorul în minutul 34, Ferran Torres, care a marcat 2 minute mai târziu și Gerard Moreno, care a marcat decisiv în minutul 75.

În clasamentul grupei B din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Spania ocupă prima poziție, cu un total de 7 puncte. Aceasta este urmată de Suedia cu 6 puncte, Grecia, cu 2 puncte, Georgia, cu un punct și Kosovo, cu 0 puncte.

Etichete: spania , sergio ramos , kosovo , lift
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă