Luis Enrique îi pregătește terenul lui Pep Guardiola la naționala Spaniei! Ce a spus actualul selecționer despre colegul său

1 lună in urmă 37

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Spaniolul nu a oferit prea multe detalii, însă a declarat că la finalul contractului cu Manchester City, valabil până în 2023, își va cântări opțiunile, lăsând de înțeles că ar pregăti chiar și o echipă sud-americană.

Luis Enrique îl așteaptă pe Pep Guardiola pe banca tehnică a Spaniei

La o zi distanță de anunțul făcut de Pep Guardiola, actualul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, a făcut o declarație prin care a dat de înțeles faptul că ar fi dispus să-i facă loc oricând pe banca tehnică a ibericilor.

"Mi-ar plăcea, mi-aș dori să fie selecționerul Spaniei. Ar fi perfect. Mi-ar plăcea să văd echipa noastră sub amprenta lui. Nu cred că ar putea exista vreun antrenor mai bun pentru Spania", a mărturisit Enrique.

Enrique este un cunoscut admirator al lui Guardiola, declarând în trecut faptul că actualul antrenor al campioanei Angliei este unul dintre cei mai buni din istorie. Cei doi au fost și coechipieri, în perioada în care jucau pentru Barcelona.

Pep Guardiola vrea să devină selecționer după ce pleacă de la Manchester City

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Cu toate acestea, fostul mijlocaș defensiv vrea să urmeze o cale diferită de cea de până acum și să preia o echipă națională. În cadrul unui eveniment desfășurat în Brazilia, la care a fost invitat, Guardiola a dezvăluit că va lua o pauză după ce o va părăsi pe Manchester City, dorind ca la finalul acesteia să devină selecționer.

"O echipă națională, da. Următorul pas va fi o echipă națională, dacă va și exista această posibilitate. Trebuie să iau o pauză după șapte ani la Manchester City. Trebuie să mă opresc și să văd, să învăț de la alți antrenori, și poate să urmez și eu această cale. Mi-ar plăcea să antrenez la un Campionat European, la un Campionat Mondial sau la Copa America", a mărturisit antrenorul.

Etichete: spania , pep guardiola , luis enrique
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă