Lui Kevin De Bruyne nu i-a fost greu deloc! Pe cine ar prefera în echipa sa, dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

6 zile in urmă 19

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Belgianul lui Manchester City, care este printre cei mai în formă fotbaliști din Europa în noul sezon, a acordat recent un interviu pentru Sport Bible, în care a trebuit să aleagă dintre Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Lionel Messi (35 de ani). 

Kevin De Bruyne, pus să-și aleagă coechipierul ideal

Cel mai bine plătit fotbalist al "cetățenilor" a primit întrebarea "Pe cine ai prefera în echipa ta, dintre Ronaldo și Messi?". 

De Bruyne l-a ales pe CR7, dar a explicat că a făcut alegerea din considerente tactice, iar pe Messi nu l-a putut alege deoarece are același rol ca el în teren. 

"Probabil că l-aș alege pe Ronaldo, pentru că e mai mult genul unui atacant veritabil. Messi e mai mult un playmaker, așa cum sunt și eu, așa că puteți să-mi dați un atacant", a declarat De Bruyne, conform Mirror

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se luptă și pentru titlul de cel mai bun marcator din istorie

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Conform Talk Sport, într-un clasament în care se iau în considerare doar golurile recunoscute de FIFA, Cristiano Ronaldo se poziționează în vârf, cu 816 goluri. 

De partea cealaltă, Messi, a urcat recent pe podium, grație ultimelor reușite marcate în tricoul lui PSG, însă mai are destul până să îl ajungă din urmă pe marele său rival. 

Galerie Foto

Etichete: manchester city , cristiano ronaldo , lionel messi , kevin de bruyne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă