Lui Darius Olaru i-a fost greu fără Dennis Man pe teren. „La fiecare meci aveam promis un gol de la el”. „Urare” specială pentru rivalii de la CFR Cluj

4 săptămâni in urmă 16

FCSB – FC Argeș a fost primul meci fără Dennis Man pentru echipa lui Toni Petrea. Fotbalistul a fost transferat în Italia pentru 13 milioane de euro, iar în atac a fost avansat, din linia mediană, Florin Tănase, în timp ce Octavian Popescu a fost mutat pe partea dreaptă a ofensivei. Darius Olaru i-a simțit lipsa jucătorului pe care Gigi Becali va încasa 13 milioane de euro.

Florin Tănase a ratat primele ocazii ale partidei și a reușit să deschidă scorul. A fost reușita cu numărul 14 din acest campionat. În partea a doua, moldovenii, veniți la București fără staff, au egalat prin Popadiuc. FCSB a fost trezită de Olimpiu Moruțan. Jucătorul intrat la pauză a semnat un gol superb cu un șut de la 20 de metri, primul din acest an.

Ultimul cuvânt l-a avut Octavian Popescu. Puștiul de 18 ani, noul favorit al patronului Gigi Becali, a încris golul prin care a stabilit scorul final. Este primul gol în tricoul FCSB pentru fotbalistul care a jucat pe postul care l-a consacrat pe Dennis Man.

„Știam că este o partidă grea. Ei au încercat să ne producă probleme. A fost puțin ciudat fără Man. Ne-a lipsit, aproape la fiecare meci aveam promis un gol de la el. Trebuie să ne descurcăm fără el. Îi urez multă baftă. Nu am apucat să-l vedem când a plecat, dar ne-a transmis pe grupă să luăm campionatul. Octavian Popescu s-a descurcat bine în locul lui Dennis Man, avem jucători buni în față”, a declarat Darius Olaru.

FCSB s-a impus cu 3-1, dar diferența putea fi mai mare. Florin Tănase și Darius Olaru au căzut în careu și au cerut lovituri de la 11 metri.

„Cred că a fost penalty. Adversarul nu a atins mingea și a luat picioarele”, a explicat mijlocașul lu Toni Petrea.

FCSB se află pe primul loc și are 45 de puncte, 4 mai multe decât CFR Cluj. Etapa viitoare urmează meciul cu Dinamo.

„Punem și noi puțină presiune pe CFR Cluj, că jucăm înaintea lor. Sperăm să se încurce și ei. Etapa viitoare o să jucăm cu Dinamo la ei acasă, pe un teren greu. Tot timpul se mobilizează când ne înfruntă. Eu spun că suntem favoriți”, a mai spus Olaru.

The post Lui Darius Olaru i-a fost greu fără Dennis Man pe teren. „La fiecare meci aveam promis un gol de la el”. „Urare” specială pentru rivalii de la CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă