Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Orban: ”Am luat decizia de a mă vaccina...”

1 lună in urmă 17

Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban s-a vaccinat in urmă cu doar cateva momente impotriva COVID 19. La fel și președintele Senatului, Anca Dragu.

Orban urmeaza exemplul altor demnitari care s-au imunizat în zilele anterioare. Primul a fost președintele Klaus Iohannis, apoi premierul Florin Cîţu. 

Primele declarații ale lui Ludovic Orban

”Am luat decizia de a mă vaccina, în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare, și că vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală, pentru a relua procesul de creștere economică și pentru a ne putea relua viața în condiții de normalitate. 

Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția ulterioară a societății românești și a economiei. 

Deja există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va crește în timp. De asemenea, infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de români, astfel încât într-un timp cât mai scurt, să reușim să învingem pandemia!” a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă