Ludovic Orban și-a prezentat raportul: „Am reușit să coagulăm partidele împotriva PSD. Am învins CIUMA ROȘIE”

1 lună in urmă 17

Președintele PNL - Ludovic Orban Președintele PNL - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele PNL și-a prezentat, sâmbătă, la Congresul PNL, raportul de activitate pentru cei patru ani de mandat la șefia partidului. El le-a spus liberalilor că a reușit coagularea partidelor împotriva PSD.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 12:34

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„În condiții grele, cu un PSD care a capturat aproape integral pozițiile statului, cu o majoritate parlamentară apăsătoare cu un PSD agresiv, care a încercat să facă praf justiția și economia și să diminueze atribuțiile președintelui și a tuturor instituțiilor pe care nu le controla, PNL a dus o luptă de zi cu zi împotrva PSD și a reușit să înfrângă această ciumă roșie să scoată de la guvernare PSD, să îndrepte cu adevărat România în direcția bună”, a spus Ludovic Orban.

„Prima și cea importantă decizie strategică pe care am luat-o a fost cea din 2018 în care am hotărât clar dispozitivul strategic de luptă al PNL. În acel Consiliu Național, am stabilit clar – candidatul la președinție pentru al doilea mandat a fost Klaus Iohannis, iar candidatul la funcția de prim-ministru a fost desemnat în persoana președintelui PNL. A fost extrem de importantă această decizie, că întreaga strategie a fost centrată în jurul acestor vectori de imagine fundamentali”, a mai spus  Ludovic Orban.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă