Ludovic Orban: „Sfintele Sărbatori de Înviere a Domnului nostru reprezintă un eveniment de importanță capitală”

1 lună in urmă 16

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic OrbanPreședintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților a declarat, marți, că în România se vor aplica deciziile care se vor lua la nivelul Parlamentului sau Guvernului în privința certificatului de vaccinare. „Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală”, a spus Ludovic Orban.

MARŢI, 06 APRILIE 2021, 17:36

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„O asemenea decizie o va lua Guvernul. In perspectiva mea, Sfintele Sarbatori de Inviere a Domnului nostru reprezinta un eveniment de importanta capitala si oamenii in conditiile respectarii conditiilor de sanatate pot participa la slujba si sa se bucura de aceasta sarbatoare”, a declarat Ludovic Orban.

„Există o dezbatere foarte serioasă la nivel european în care persoanele vaccinate să poată fi scutite de restricții. Sunt convins că se va ajunge la o decizie la nivel european și normal că România se va alinia fiind membru al Uniunii Europene.

În ceea ce ne privește pe noi, obiectivul este acela ca printr-o campanie de vaccinare care să fie făcută serios, în cel mai rapid ritm, care să ducă la vacinarea unui număr cât mai mare de persoane, să revenim la normalitate.

Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă