Ludovic Orban: „Semnalele sunt că eliberăm Vrancea de Oprişan”

4 luni in urmă 20


După 20 de ani petrecuți în fruntea Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan este pe punctul de a pune capăt unei dintre cele mai îndelungate cariere din poltica românească în calitate de baron local.


Senatorul Cătălin Toma, liderul PNL Vrancea, este, potrivit rezultatelor preliminare, citate de Adevărul, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. 


După numărarea voturilor până la această oră, liberalul îl devansează pe Marian Oprişan, care deține acest post de 20 de ani.


Premierul Ludovic Orban a menționat, la rândul său, o posibilă înfrângere a lui Marian Oprișan, într-o intervenţie la Digi24. "Semnalele sunt că eliberăm Vrancea de Oprişan", a declarat liderul liberal, citat de Adevărul.


Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a anunțat și el victoria în Vrancea.


PSD păstrează Primăria Focșani

PSD are însă mari șanse să păstreze fotoliul de primar la Focșani, unde actualul edil, Cristi Valentin Misăilă, este creditat cu un avantaj de 900 de voturi după numărarea a 25 secții din totalul de 53, potrivit ziaruldevrancea.ro


Potrivit datelor preliminare, citate de presa locală, social-democrații ar fi pierdut mai multe fiefuri din Vrancea, între care municipiul Adjud și orașul Panciu, trecute amândouă la PNL.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă