Ludovic Orban, revoltat pe echipa lui Florin Cîțu la Congresul PNL: "Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!"

3 săptămâni in urmă 25

Ludovic Orban a reclamat că unii dintre delegaţii care au votat la congresul PNL au arătat buletinul de vot coordonatorilor. El a dat exemplul unora dintre filialele judeţene, susţinând că acest fenomen nu se aplică delegaţilor din toate judeţele. "Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!", a spus el.

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Mediafax Foto / Eduard Vînătoru via Hepta (arhivă)

Ludovic Orban a arătat, în timpul votului pentru funcţia de preşedinte al PNL, că există „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor din unele filiale ale partidului. "Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul", a declarat Ludovic Orban, în timpul desfăşurării scrutinului intern.

El a dat ca exemplu fialele din Constanţa , Vaslui, Neamţ, Teleorman. "Să le fie ruine! Asta nu e democraţie!", a adăugat Orban. Acesta a precizat că singura autoritate în această privinţă este comisia de numărare a voturilor, care a stabilit care este procedura de votare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă