Ludovic Orban: Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susţină pe mine, nu ştiu de ce. Ea fost mâna mea dreaptă ca vicepremier

2 luni in urmă 30

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la evenimentul organizat cu ocazia alegerilor interne pentru conducerea PNL Sibiu, că nu înţelege de ce Raluca Turcan a luat decizia de a nu îl mai susţine pentru un al doilea mandat la şefia partidului, potrivit News.ro.

Liderul PNL a amintit că Turcan a fost vicepremier, mâna lui dreapta, în perioada în care a fost prim-ministru.

„Felicitări pentru toată echipa şi pentru Raluca Turcan, dar şi pentru Constantin Şovăială şi pentru vicepreşedintele Daniela Câmpean şi felicitări tuturor primarilor aleşi. Aş fi vrut să vin aici să o susţin pe Raluca Turcan. Din păcate, Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susţină pe mine, nu ştiu de ce. Raluca Turcan a făcut parte din echipa câştigătoare a PNL şi când am câştigat europarlamentare, am câştigat împreună alegerile locale şi chiar dacă nu am câştigat parlamentarele şi chiar dacă Raluca Turcan a fost mâna mea dreaptă ca vicepremier a luat decizia să nu mă mai susţină. Am încredere în toţi, în dumneavoastră”, a afirmat Ludovic Orban.

Organizaţia PNL Sibiu are vineri alegeri interne. În competiţie s-au înscris Raluca Turcan, care este susţinută de premierul Florin Cîţu şi Constantin Şovăială care beneficiază de sprijinul lui Ludovic Orban.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă