Ludovic Orban: Nu am trăit nici un astfel de congres, fata din fața mea își fotografia votul cu perdeaua trasă / Demisia mea de la Camera Deputaților va opera când decide Cîțu

3 săptămâni in urmă 17

Ludovic Orban a acuzat duminică controlarea votului la congresul PNL de către echipa lui Florin Cîțu: ”Nu am trăit nici un astfel de congres, fata din fața mea își fotografia votul cu perdeaua trasă”.

El a clarificat și demisia de la șefia Camerei Deputaților, spunând că i-a da trimite lui Florin Cîțu, președintele partidului, pentru ca acesta să o operaționalizeze când va avea o majoritate care să împiedice alegerea unui PSD-ist în funcție.

”Eu luni dimineață la ora 9 îmi depun demisia în mâna președintelui PNL. E o decizie irevocabilă și care va opera când președintele PNL va depune demisia respectivă. Demisia e dată, o să rămân în funcție până se formează o majoritate care să împiedice alegerea în funcție a unui PSD-ist. Eu nu fac cadouri PSD, de aceea demisia e la președintele Cîțu pentru a o opera”, a spus Ludovic Orban la Romexpo, unde are loc a doua zi a congresului PNL.

Întrebat dacă va înregistra demisia la Camera Deputaților în caz că Florin Cîțu i-o va cere, Orban a spus ”Cu siguranță”. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă