Ludovic Orban, despre primarul din oraşul Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

2 months ago 6

Premierul Ludovic Orban a condamnat comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fata în timp de o umilea. Liderul liberal a subliniat că acesta nu candidează din partea PNL la alegerile locale, însă PNL nu a nominalizat un alt candidat pentru Sângeorz-Băi, transmite Agerpres.


"Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi… a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a precizat Orban, conform Agerpres.


Reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud s-au delimitat de comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o certa.


La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, după ce a fost nevoit să se suspende din PNL din cauza condamnărilor primite în două dosare penale, dar liberalii nu au nominalizat un alt candidat pentru Primăria oraşului Sângeorz-Băi.


Cine este Traian Ogâgău, primarul filmat în timp ce îşi umileşte fetiţa dezbrăcată. Cum a reacționat fosta soție a primarului din Sângeorz Băi Traian Ogâgău după imaginile în care acesta își umilea fetița.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools