Ludovic Orban, despre deviza sa de campanie: „Nimic pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România”

2 luni in urmă 26

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, 7 august, la Mureş, că membrii PNL îl cunosc și a transmis că sloganul său este totul pentru partid şi totul pentru România.

Orban a declarat la conferinţa de alegeri de la PNL Mureş, că îşi va prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor.

`Mai este până la congres. Din cauza asta, îmi voi prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor la comisia de organizare a congresului, în viitoarea deplasare prin toate filialele judeţene în care voi prezenta moţiunea pe care o susţin. Ce vreau să vă spun din capul locului este un lucru simplu şi de bun simţ. Pe mine mă cunoaşteţi, ştiţi ce pot, ştiţi cine sunt, ştiţi că pentru mine a funcţionat un slogan care îl parafrazez nimic pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România”, a explicat Orban.

În discursul său, preşedintele PNL a reamintit că România are rezerve de grafit, de litiu, de gaz, de cupru şi că trebuie ca toate acestea să fie mai bine puse în valoare.

El a precizat că PNL susţine capitalul românesc, îi susţine pe producătorii români şi pe firmele româneşti.

Citeste si:

 Este rău să vorbeşti toată ziua despre faptul că PNL a pierdut alegerile ca să dai o justificare de ce trebuie preşedintele PNL să nu mai fie preşedinte

 Doctrina sa a fost echilibristica și abisul ideologic

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă