Ludovic Orban: "Conducerea PNL se ÎMBATĂ CU APĂ RECE". Cât va rezista înțelegerea cu PSD

2 săptămâni in urmă 12

 "Conducerea PNL se ÎMBATĂ CU APĂ RECE". Cât va rezista înțelegerea cu PSD Ludovic Orban: "Conducerea PNL se ÎMBATĂ CU APĂ RECE". Cât va rezista înțelegerea cu PSD

Liberalul Ludovic Orban nu dă viață lungă posibilei alianțe PNL-PSD. Fostul lider are și o explicație, de altfel, foarte plauzibilă, în acest sens. 

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 20:00

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

„De regulă, o înțelegere se face în funcție de realitatea politică. Ce revendică azi PNL este paritatea, care nu este reală. Chiar dacă în Parlament dezechilibrul e mai mic, echipa demolatoare a reușit performanța să aducă PNL de la 25-30% sub 15-17%. 

Conducerea PNL se îmbată cu apă rece. În democrație, opinia publică, voința oamenilor până la urmă se impune.

Acest mariaj face un dezechilibru și mai mare. Pentru că simplul fapt că PNL s-a așezat la masa cu PSD ne-a afectat, dar va fi masivă pierdera când va fi guvern cu PSD. În momentul votului politic, scade ponderea votului clientelar. 

PSD așteaptă PNRR, schimbarea PNRR, SIIJ si legile Justiției. De unde coaliția de guvernare o avea înscrisă în program, inclusiv în PNRR”, a explicat Ludovic Orban, miercuri seara, în emisiunea "Culisele statului paralel", de la Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă