Ludovic Orban, atac subtil la USR PLUS: "Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta progresist"

2 luni in urmă 20

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că în România 70% din populaţie "vibrează" la elemente de doctrină naţională şi creştină şi în aceste condiţii nu se poate "bate" doar pe o nişă de 15-17% care cuprinde publicul modern sau progresist, ci trebuie să reprezinte şi alţi cetăţeni.

Orban a declarat, miercuri, la Galaţi, că PNL trebuie să apere valori precum sunt satul, şcoala, biserica şi familia.

"La ora actuală există în România aproximativ 65-70% din populaţie care adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină, cu baza conservatoare, cu fundamentele tradiţionale ale societăţii româneşti, satul românesc, şcoala, biserica, familia, sunt lucruri fundamentale în dezvoltarea societăţii româneşti, sunt valori pe care noi trebuie să le apărăm, ca şi partid politic. Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta, să-i zicem, modern sau progresist, în condiţiile în care avem un bazin atât de larg de expunere pe care noi PNL trebuie să îl reprezentăm, nu să lăsăm PSD-ul mincinos care a ţinut România pe loc şi care nu a făcut altceva decât să menţină subdezvoltarea României şi statul pe loc în competiţie cu celelalte ţări occidentale sau nu o să le lăsam la alţi demagogi care s-au trezit peste noapte şi se bat cu cărămida în piept că sunt naţionalişti. PNL chiar în domeniul ăsta are cu ce se prezenta în faţa oamenilor şi este foarte competitiv. Noi trebuie să analizăm pe lângă electoratul nostru tradiţional, trebuie să vedem bazinul de extindere”, a afirmat Ludovic Orban.

Citeste si:

 „S-a ascuns în spatele geamurilor din Modrogan, preferând să nu candideze la Primăria Capitalei”

 „M-aş feri să dau lecţii politice despre managementul partidului şi să fac aprecieri legate de scorul politic”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă