Ludovic Orban, anunț de ultimă oră pentru milioane de români. Ce se va întâmpla în ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

3 luni in urmă 1

Ludovic Orban vine cu informații calde referitoare la desfășurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru că mulți români se tem să meargă la vor în contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurări menite să-i liniștească pe cetățeni cu privire la siguranța sănătății publice în timpul alegerilor.

Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de COVID-19

Premierul României a explicat în cursul acestei dimineți că indiferent de situația în care se află un cetățean, acesta își poate exercita dreptul la vot. Cu privire la persoanele aflate în localitățile carantinate, Ludovic Orban a explicat că aceștia se pot duce liniștiți către secțiile de votare, fără a întâmpina vreo problemă.

Când vine vorba despre persoane suspecte sau infectate cu COVID-19, șeful Executivului a declarat că vor putea vota cu ajutorul urnelor mobile.

Femeie cu mască în ziua alegerilorFemeie în vârstă cu mască în ziua alegerilor

”Aș vrea să transmit un mesaj, există oarecare îngrijorare față de exercitarea dreptului de vot. În toate localitățile carantinate își pot exercita dreptul la vot. Nu vor exista restricţii în privinţa deplasării la secţiile de vot.

De asemenea, toți cei care sunt în izolare sau carantină își vor putea exercita dreptul de vot prin intermediul urnelor mobile către toți cetățenii care doresc să vină urna mobilă la ei acasă.

În diaspora am reușit, prin ministrul Bogdan Aurescu, pe care îl felicit, să obțină desciderea unui număr mare de secții și va exista posibilitatea exercitării dreptului de vot”, a declarat Ludovc Orban, luni.

The post Ludovic Orban, anunț de ultimă oră pentru milioane de români. Ce se va întâmpla în ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă