Ludogoreț Razgrad, prima reacție despre un posibil transfer al lui Claudiu Keșeru la FCSB

2 luni in urmă 16

Cosmin Moți, directorul sportiv al celor de la Ludogoreț Razgrad, a oferit o primă reacție despre un posibil transfer al lui Claudiu Keșeru la FCSB.

Gigi Becali a anunțat că l-a dorit în trecut pe Claudiu Keșeru și că va face o nouă ofertă pentru atacantul trecut pe linie moartă de Ludogoreț Razgrad, doar dacă Edi Iordănescu îi va cere asta.

Claudiu Keșeru (34 de ani) nu se mai află în planurile lui Ludogoreț Razgrad de viitor, deși mai are contract cu formația din Bulgaria până la fnalul sezonului 2021 – 2022, lucrur confirmat chiar de Cosmin Moți.

Ludogoreț Razgrad, despre un viitor transfer al lui Claudiu Keșeru la FCSB

Oficialul campioanei României a comentat în legătură cu situația lui Claudiu Keșeru, fotbalistul trimis la echipa secundă a lui Ludogoreț Razgrad, și transmite că nicio echipă din Liga 1 nu s-a interesat de serviciile internaționalului român care a adunat 243 de meciuri, 139 de goluri și 44 de pase decisive la formația bulgarilor.

„Nu se întâmplă nimic cu Claudiu. E jucătorul nostru și mai are contract până în vara anului viitor. Clubul nu a purtat negocieri cu nimeni deocamdată pentru transferul sau împrumutul său. Am citit și eu prin presă de Rapid, FCSB sau Nantes. Nu știu ce e adevărat și ce nu e.

Nimănui nu îi convine situația. E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului și nu are nimeni ce să facă. Nu știu ce putea fi făcut. Nimeni nu poate interveni peste antrenor. Aici nu e ca în România. Nu ține de mine sau de conducerea clubului”, a spus Moți, pentru Fanatik.

Nu am vorbit cu Edi despre Keșeru. Dacă Edi îl vrea… Eu nu mai fac, face Edi. Îl luăm pe Keșeru dacă îl vrea Edi. Am vrut să îl iau în trecut și el nu a vrut. O să vorbesc cu el zilele astea – Gigi Becali.

The post Ludogoreț Razgrad, prima reacție despre un posibil transfer al lui Claudiu Keșeru la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă