Lucruri despre FAST FOOD pe care angajații nu ți le spun NICIODATĂ. Sigur nu le știai

2 săptămâni in urmă 11

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 18:27

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Descoperă-le citind următoarele rânduri!

1. Fiecare produs are același gust. 

Lanțurile de fast food știu exact ce fel de gust preferă oamenii mai mult, motiv pentru care toate produsele lor alimentare se folosesc de aceeași bază pentru gust. În acest fel, ei pot satisface imediat dorințele clienților.

2. Burgerii sunt gătiți într-o clipă.

Burgerul este cel mai simplu produs de preparat, asta în doar 30 de secunde. Motivul din spatele timpului atât de scurt? Pur și simplu a fost înghețat înainte de a fi adus la bucătărie.

3. Hrana lor este făcută pentru a fi consumată rapid. 

Într-un restaurant fast food, înghiți o bucată de mâncare după ce ai mestecat de 12 ori, în medie. În afara restaurantului, mestecați în general de 15 ori. Cu cât mai puțin mestecăm alimentele, cu atât suntem mai mulțumiți și mâncăm mai mult.

4. Schema de culori este proiectată pentru a crește apetitul. 

Culorile roșu și galben sunt folosite cu un motiv de către lanțurile de fast food. Ei le combină perfect, căci la nivel subconștient, aceste culori te fac să te oprești pentru a-ți dori să mănânci ceva. Se mai numește și „teoria ketchup și muștar.”

5. Obiectivul principal este de a vinde cât mai mult.

Experții au descoperit că este dificil să refuzi ceva atunc când îți este oferit direct. 85D dintre oameni comandă mai mult decât au intenționat inițial să facă, atunci când angajații din restaurante le sugerează mai mult.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă