Lucian Viziru, prima apariție la TV după ce a fost externat din spital. „Stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare”

2 săptămâni in urmă 15

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a fost externat din spital, unde fusese internat pe 31 decembrie. Actorul s-a simțit rău și a fost nevoit să petreacă Revelionul la Spitalul Floreasca din Capitală. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Lucian a povestit ce s-a întâmplat.

Lucian i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că s-a temut pentru viața lui.  „Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Imi era frică să adorm”, a povestit fostul actor. 

viziru-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 „Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut și stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare. N-a fost o perioadă ușoară… În ultimele patru luni să stau fără Ema, copilului i-a fost și lui greu”.

Lucian a spus că nu are încă un diagnostic de la medici și urmează să facă mai multe investigații. „Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită”, a declarat fostul actor. După 7 ani petrecuți în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România și spune că ar putea fi definitiv. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă