Lucian Romașcanu atenționează PNL: "Ați vrut alegeri cu orice preț pe 6 decembrie? O să le aveți. Dar o să usture rău!"

3 luni in urmă 32

"Festivalul măgăriilor", a scris Romașcanu, luni, pe pagina sa de Facebook. Acesta acuză Guvernul PNL de gestionarea deficitară a crizei sanitare și amintește de problemele actuale cu care se confruntă românii, în lupta contra COVID-19:

- rata mare de pozitivare indiferent de numărul de teste
- sistemul medical ajuns la limită din cauza unui management defectuos al întregului domeniu sanitar
- din ce in ce mai multe localități carantinate
- piețele închise exact când micile recolte erau scoase la vânzare
- școlile TOATE închise"

"Și aici intervin magicienii consultanți ai președintelui Iohannis și ai PNL: dacă tot nu ne descurcăm cu prezentul hai sa vindem puțin optimism din viitor.", a scris Senatorul.

Lucian Romașcanu: "Ați vrut alegeri cu orice preț pe 6 decembrie? O să le aveți. Dar o să usture rău!"

Acesta susține că PNL și Președintele Iohannis încearcă să distragă atenția opiniei publice de la problemele reale, folosindu-se de subiectul vaccinării populației împotriva COVID-19. Dar amintește că în acest moment nu există niciun vaccin autorizat iar autoritățile ar trebui să se concentreze, în schimb, pe testarea masivă.

"Așa ne-am trezit pe agendă cu o mega-operațiune de vaccinare a poporului, cu oameni responsabili, cu logistică, cu ședințe zilnice dar, ce să vezi?, FĂRĂ VACCIN! Măi domnilor guvernanți, lăsați artificiile de comunicare și testați masiv, investiți de urgență, folosiți experiența internațională! Pielea ursului din pădure nu i-a ținut de cald decât ursului! Ați vrut alegeri cu orice preț pe 6 decembrie? O să le aveți. Dar o să usture rău!"

#festivalulmagariilor Situația curentă din Romania este următoarea: - rata mare de pozitivare indiferent de numărul de...

Posted by Lucian N. Romascanu on Monday, 23 November 2020

Lucian Romașcanu, reminder pentru Klaus Iohannis despre alegerile pe timpul pandemiei

La începutul lunii Noiembrie, Lucian Romașcanu contesta decizia Președintelui Iohannis de a susține organizarea alegerilor parlamentare pe 6 Decembrie, în contextul numărului mare de cazuri de infectare cu COVID-19.

"Când crezi că America (330 milioane locuitori) e ca România (20 milioane), când alegerile sunt mai importante ca viața, ai argumentele să mergem la vot...Dacă asta rămâne decizia așa vom face, vom vota, cu grijă pentru sănătate, pentru a avea România pe care o dorim!", a scris Lucian Romașcanu, atunci, pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă