Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali, s-a însurat! Imagini senzaționale cu miliardarul de la FCSB, de la cununia civilă: a făcut show cu invitații și s-a pozat ca un tată grijuliu cu fiica Teodora! EXCLUSIV

2 luni in urmă 46

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, s-a însurat cu frumoasa Iulia la starea civilă de la Primăria Voluntari. ProSport are imagini exclusive, spectaculoase, de la eveniment, acolo unde miliardarul patron de la FCSB a făcut show.

Deși cu probleme la brațul stâng, finanțatorul roș-albaștrilor a avut grijă să întrețină atmosfera, a făcut glume și a fost, așa cum este obișnuit, în centrul atenției.

În evidență a ieșit și fiica lui Gigi, Teodora, care a impresionat cu apariția ei. Alături de ea s-a aflat și ginerele miliardarului, Mihai Mincu.

Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali, s-a însurat! Imagini senzaționale cu miliardarul de la FCSB de la cununia civilă 

Bucurie mare în familia Becali. Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali și unul dintre donjuanii celebri ai Capitalei, a renunțat la burlăcie. Cea care l-a convins să facă pasul cel mare este frumoasa Iulia. La starea civilă a Primăriei Voluntari a fost forfotă mare. Rudele și cei mai apropiați amici au venit să celebreze momentul special din viața celor doi.

În așteptarea momentului, Lucian a părut că are ceva emoții. Și-a aranjat de câteva ori sacoul și nasturele de la cămașă a părut că îl strânge. Cu cât se apropia clipa în care avea să spună „Da”, cu atât tensiunea creștea pentru ginerică. La un moment dat, cum temperatura de afară nu era prea scăzută, Lucian nu a mai rezistat și a băut o gură sănătoasă de apă. Revigorat, a început să socializeze apoi cu cei prezenți la eveniment.

Așa cum era de așteptat, personajul care a atras cele mai multe priviri a fost Gigi Becali. De altfel, este cunoscut faptul că Lucian este nepotul favorit al patronului FCSB și nimic nu l-a bucurat mai mult pe acesta decât să audă că se pune la casa lui. Deși are încă umărul stâng imobilizat, Gigi Becali a fost o prezență efervescentă.

A intrat în instituție vorbind la telefon și apoi a făcut show așa cum doar el știe. Pus pe glume, Gigi a stârnit hohote de râs la ieșirea cuplului și a invitaților din clădire, atunci când a verificat „autenticitatea” certificatului de căsătorie. Imaginile ProSport vorbesc de la sine!

Teodora, fiica lui Gigi, și Mihai, ginerele acestuia, au stârnit admirație

Familia lui Gigi Becali a avut o reprezentare destul de numeroasă la cununia civilă a lui Lucian Becali. Pe lângă latifundiarul din Pipera au fost prezenți și fiica acestuia, Teodora, și ginerele lui, Mihai Mincu. Teodora a atras privirile cu ținuta ei elegantă, în vreme ce Mihai a părut că încearcă să preia din stilul socrului său.

Per total, cei doi au fost impecabili și Gigi Becali s-a mândrit cu ei în fața celor din jur. Un moment aparte a fost cel al pozei de grup, acolo unde miliardarul poate fi văzut într-o ipostază rară: ca un tată iubitor își pleacă, ușor, capul spre cel al fiicei lui, pentru a-și arăta afecțiunea. ProSport vă prezintă imaginile care vor rămâne, cu siguranță, în albumul familiei Becali.

The post Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali, s-a însurat! Imagini senzaționale cu miliardarul de la FCSB, de la cununia civilă: a făcut show cu invitații și s-a pozat ca un tată grijuliu cu fiica Teodora! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă