Lucian Bode, despre protestul regizat de televiziunea lui Sebastian Ghiță la casa acționarului majoritar Realitatea PLUS: „Am tratat petiția cu maximă responsabilitate”

1 lună in urmă 2

Protest regizat de televiziunea lui Sebastian GhițăProtest regizat de televiziunea lui Sebastian Ghiță

Ministrul de Interne - Lucian Bode a explicat că se iau măsuri în cazul încercării de intimidare din fața casei acționarului majoritar Realitatea PLUS. Ministrul de Interne a declarat, în emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea PLUS, că au fost audiați martori în acest sens, iar cercetările continuă în cazul protestatarilor care se prezintă pe rețelele de socializare drept interlopi, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că indivizii au fost aduși de mașini ale televiziunii lui Sebastian Ghiță.

MIERCURI, 03 MARTIE 2021, 22:09

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„În primul rând vreau să vă spun că indiferent despre cine este vorba, despre Maricel Păcuraru sau despre Clotilde Armand, vorbim despre un cetălean român la care indivizi certați cu legea au făcut toate aceste lucruri.

Lupta cu clanurile interlope nu se face ciclic, ci continuu. Am primit petiția. Evident că am tratat petiția cu maximă responsabilitate. Am vizualizat toate materialele pe care le-ați pus la dispoziție. Am ridicat imaginile, am audiat martori și vă asigur că în continuare toate demersurile pe care Poliția Română le va realiza vor fi extrem de clare pentru a stabili vinovăția celor care au fost prezenți acolo. Am văzut pe camere din ce mașini luau materialele, cum s-au organizat. Indiferent despre cine este vorba, legea este pentru toți”, a declarat Lucian Bode, în emisiunea Legile Puterii, moderată de Alexandra Păcuraru.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă