Lucian Bode anunță că propunerea lui Nicolae Ciucă drept prim-ministru e încă valabilă, Cîțu respinge această variantă

2 săptămâni in urmă 32

Lucian Bode, prim-vicepreședintele PNL, a declarat marți că PNL are două decizii în vigoare legate de funcția de premier: Florin Cîțu și Nicolae Ciucă. În replică, Florin Cîțu a spus că votul pentru Nicolae Ciucă a fost strict pentru formarea unui guvern minoritar cu UDMR, variantă care a ieșit deja din calcule.

”În PNL există deocamdată două decizii: prima – o decizie a Consiliului Național că președintele partidului e propunerea partidului pentru funcția de premier dacă avem această oportunitate. Mai avem o decizie a Biroului Politic Național, în unanimitate, care spune că Nicolae Ciucă e propunerea PNL”, a spus Lucian Bode marți, înainte de negocierile de la ora 13.00 cu PSD.

Întrebat care dintre cele două decizii ale PNL primează, Bode a spus că ”în această seară e posibil să decidem, dar validarea va veni în Biroul Politic Național”.

Când a fost întrebat despre afirmațiile lui Lucian Bode, Florin Cîțu a spus că ”votul pentru domnul Ciucă a fost pentru un guvern minoritar PNL – UDMR”. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă