Lucia, șefa de promoție care l-a ”cumințit” pe Marcus Rashford. Starul lui United ”este un alt om”

5 zile in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Presa din Anglia susține că Marcus ”a făcut pace” cu iubita sa Lucia Loi (24 de ani), după o perioadă în care cei doi au stat despărțiți. Marcus și Lucia se cunosc din copilărie iar Crăciunul a făcut o minune și cei doi au decis să formeze din nou un cuplu la opt luni după ce s-au despărțit, susține The Sun.

Galerie Foto

Lucia, care recent a absolvit și învățământul universitar, a fost văzută urcând în mașina atacantului Angliei, după înfrângerea cu 1-0 a lui United cu Wolves, pe 3 ianuarie.

Loi este una dintre cele mai recente apariții pe o listă a partenerelor de fotbaliști care se bucură de un real succes în plan profesional.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Britanica a obținut ca șef de promoție, licența în publicitate și administrarea afacerilor, la o universitate din Manchester, oraș în care Marcus Rashford s-a format ca fotbalist, până în prezent, când este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Manchester United.

  1. Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Presa engleză mai susține că Rashford ”este un alt om” de când s-a împăcat cu Lucia.

”Pauza a fost bună pentru relația lor, deoarece le-a oferit atât timplul, cât și certitudinea că această relație are sens să meargă mai departe. Pandemia de COVID-19 a afectat și relația lor, una care s-a bazat întotdeauna pe respect reciproc și pe iubire. Marcus a suferit cât nu a mai fost cu Lucia”, au punctat englezii.

Etichete: manchester united , lucia loi , marcurs rashford

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă