Lucescu şi Koeman "se întrec" în probleme înainte de Dinamo Kiev-Barcelona

3 luni in urmă 20

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

În mod normal, Barcelona era favorită clară, dar ultimele probleme apărute în echipa catalanilor fac din acest meci unul care se anunţă deschis oricărui rezultat.

10 absenţe la Dinamo Kiev pentru meciul cu Barcelona

Chiar dacă şi Mircea Lucescu se confruntă cu multe absenţe, experienţa sa enormă în meciurile de UCL îl ajută să ia decizii eficiente. A demonstrat-o şi la Barcelona, runda trecută, unde a pierdut foarte greu, deşi s-a dus cu foarte puţini jucători în Catalonia, scor 1-2.

Antrenorul român nu va putea conta pe căpitanul Sidorciuk, pe vicecăpitanul Țigankov şi pe Gerson Rodrigez, titulari incontestabili, dar nici pe Șabanov, Sirota, Timcik, Duelund, Rusin, Burda şi Kostevich.

Messi a fost lăsat la Barcelona înaintea meciului cu Dinamo Kiev: " A jucat prea multe meciuri"

După ce în urmă cu două săptămâni Koeman a decis să înceapă meciul cu Betis cu Messi din postura de rezervă, acum antrenorul olandez merge şi mai departe şi îl lasă acasă pe Leo, la fel ca şi pe Frenkie de Jong.

Sud-americanul a fost integralist în ultimul meci din campionat cu Atletico Madrid, 0-1, unde a și ratat două ocazii imense. Înainte de a reveni la echipa de club, Messi a fost integralist în ambele partide ale naționalei Argentinei, cu Paraguay (0-0) și Peru (2-0).

De asemenea, Gerard Pique s-a accidentat în meciul cu Atletico Madrid și va lipsi o perioadă destul de lungă de pe gazon, iar Sergi Roberto va absenta şi el.

Etichete: ronald koeman , mireca lucescu , dinamo kiev barcelona , messi dinamo keiv barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă