Luca Reghecampf și Asiana Peng și-au făcut publică relația. Cum s-au pozat tinerii îndrăgostiți

2 luni in urmă 24

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu Asiana Peng, fosta gimnastă. Cei doi îndrăgostiți sunt în vacanță, de acolo au postat pe rețelele de socializare prima fotografie în calitate de cuplu.

Luca și Asiana se află în Germania. Descoperă locuri noi împreună. Recent, pe rețelele lor de socializare, cei doi și-au făcut relația publică. Au postat o fotografie, un selfie, în care apar foarte apropiați.

Luca Reghecampf o îmbrățișează pe Asiana Peng, care are zâmbetul pe buze.

Luca Reghecampf și Asiana Peng și-au făcut publică relația. Cum s-au pozat tinerii îndrăgostiți

În urmă cu câteva zile, Silvana Peng, mama ei, a confirmat că fiica se iubește cu fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. „Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus ea pentru fanatik.ro.

Relația dintre Asiana Peng și Luca Reghecampf durează de câteva luni, timp în care cei doi s-au tatonat destul, povestea lor de iubire fiind una cât se poate de serioasă. Cei doi locuiesc în țări diferite, Asiana e stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania.

asiana peng iubita lui luca reghecampf 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă