Luca Reghecampf, departe de tatăl lui de sărbători. Cu cine a petrecut Crăciunul băiatul cel mare al antrenorului și cum s-a pozat

3 săptămâni in urmă 37

A fost primul Crăciun în care familia Prodan-Reghecampf nu s-a mai reunit, având în vedere că Anamaria și Laurențiu sunt în divorț. Copiii au petrecut separat, chiar în țări diferite. S-a aflat și cum a sărbătorit Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului, și alături de cine.

În anii trecuți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf organizau o masă mare de Crăciun la care lua parte toată familia, toți copiii, rudele apropiate, chiar și finii sau nașii și prietenii. Anul acesta Crăciunul în familia lor a fost diferit, având în vedere faptul că cei doi sunt în divorț.

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că va petrece Crăciunul în Dubai alături de copii. Zis și făcut. Impresara s-a fotografiat în locuri emblematice din orașul Emiratelor Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf a rămas în România, probabil a sărbătorit alături de Corina Caciuc, femeia care îi va dărui anul următor un copil.

În ceea ce îl privește pe băiatul cel mai al lui Laurențiu Reghecampf, Luca a ales să petreacă Crăciunul alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, soțul ei, dar și Asiana Peng, iubita lui. Au sărbătorit toți în Germania. Și Asiana Peng, dar și mama lui Luca Reghecampf au distribuit imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Toți stau la aceeași masă, bucuroși că s-au reunit de Crăciun. Fanii le-au făcut urări, dar au avut și o curiozitate, mai ales că recent s-a zvonit că Luca și mama lui s-ar fi certat. „V-aţi împăcat? Ce frumos!”, au scris ei pe Instagram. Răspunsul a venit imediat, din partea Marianei Pfeiffer.

„Nici nu ne-am certat”, a spus fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

luca-reghecampf-de-craciun-cu-mama-si-iubita-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mariana Pfeiffer spune că Laurențiu Reghecamp a înșelat-o cu Anamaria Prodan

Acum ceva vreme, Anamaria Prodan a declarat că ea nu i-ar fi stricat mariajul Marianei Pfeiffer cu Laurențiu Reghecampf. „El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește”, a transmis impresara.

Mariana Pfeiffer a contrazis-o pe Anamaria Prodan. „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă