"Lua pastile și avea dureri puternice". Jucătorul care revine la Real Madrid va forța, după ce n-a mai evoluat din mai

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Toni Kroos ar putea reveni pe teren sâmbătă, după 4 luni de pauză

Potrivit publicației Goal, mijlocașul de 31 de ani ar putea reveni pe teren sâmbătă, după ce a bifat deja două luni de când a început recuperarea.

  • Real Madrid - Villarreal, sâmbătă, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Toni Kroos va fi monitorizat strict la ultimele antrenamente pentru a vedea cum îi răspunde organismul.

Kroos a forțat și a luat pastile pentru a putea să joace

Conform sursei citate, neamțul și-a agravat accidentarea pe finalul sezonului trecut pentru că, din luna martie, a forțat și a dorit neapărat să joace, mai ales că echipa era în sferturile Champions League. De altfel, prestațiile sale i-au adus și critici, însă el, de fapt, avea mari dureri.

"El obișnuia să ia pastile înaintea meciurilor, iar între partide simțea dureri puternice", se arată în sursa citată.

Practic, pubalgia nu te împiedică să joci, dar o faci cu dureri mari. După finalul sezonului trecut, Kroos a jucat și la Euro, cu naționala Germaniei, iar apoi a crezut că îi sunt suficiente cele câteva săptămâni de vacanță.

Însă, după ce a forțat anterior, a ajuns să rateze startul acestui sezon, iar germanul a urmat un tratament conservator de această dată. În tot acest timp, totul a oscilat, pentru că avea momente când se simțea bine și apoi avea momente când durerile erau din nou prezente, așa că medicii de la Real Madrid ș-au sfătuit să se oprească total, indiferent de situație, pentru a scăpa de dureri.

Astfel, după ce va fi evaluat la ultimele antrenamente, Kroos ar putea să joace cu Villarreal, însă dacă nu va putea, atunci va juca în Champions League, împotriva celor de la Sheriff Tiraspol.

Etichete: real madrid , toni kroos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă