LPF, răspuns clar pentru contestatarii arbitrajului din Liga 1. „A da vina pe altcineva e un exemplu prost!”

1 lună in urmă 22

LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a avut un răspuns clar pentru contestatarii arbitrajului din Liga 1.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că antrenorii din Liga 1 ar trebui să se concentreze mai mult la meciurile echipelor lor decât la modul în care arbitrează brigadele alese de CCA.

Acesta este de părere că antrenorii din Liga 1 care contestă arbitrajul dau un exemplu post jucătorilor. Deși a sărit în apărarea CCA, Justin Ștefan recunoaște că se fac multe greșeli de arbitraj, dar crede că nu acolo este problema.

LPF, răspuns clar pentru contestatarii arbitrajului din Liga 1

„Mi-ar plăcea sa-i vad pe antrenori vorbind mai mult de joc şi mai puţin de arbitraje sau de chestiuni care ţin de partea administrativa a fotbalului. A da vina pe altcineva e un exemplu prost şi o lipsa de asumare a răspunderii pentru rezultate.

În plus, neasumarea răspunderii este transmisă şi jucătorilor. Sunt destule greşeli de arbitraj, dar nu acolo e principala problema a fotbalului românesc”, a scris Justin Ştefan pe contul său de Facebook.

Ilie Poenaru a contestat arbitrajul

Unul dintre antrenorii din Liga 1 care a fost nemulțumit de arbitraj a fost chiar Ilie Poenaru, cel care după meciul dintre Academica Clinceni și FC Hermannstadt, scor 0-0, a trimis săgeți către brigada condusă de George Găman.

Mi-am propus de foarte multe ori să nu mai discut arbitrajul, dar indiferent de cum jucăm, ne-am săturat să tot intervină arbitrii. Este al doilea meci după cel de la Voluntari când tuşierii decid meciul. Astăzi, din nou, am avut un gol incorect anulat şi am pierdut două puncte. Astăzi am jucat slab, nu am arătat nimic, dar am fi putut să avem 3 puncte şi să pregătim în linişte următorul meci”, a spus Ilie Poenaru.

The post LPF, răspuns clar pentru contestatarii arbitrajului din Liga 1. „A da vina pe altcineva e un exemplu prost!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă