LPF, noi informații despre redeschiderea stadioanelor pentru public: „Ne vom duce cu el către autorități!” | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 2

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre redeschiderea stadioanelor, din România, pentru public.

Porțile stadioanelor au fost închise pentru public, începând cu luna martie a anului trecut, din cauza pandemiei de COVID-19.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

LPF, noi informații despre redeschiderea stadioanelor pentru public

„Așa cum știți, inclusiv FRF a făcut demersuri pentru redeschiderea stadioanelor, cel putin pentru EURO 2021. Eu am transmis public un mesaj foarte clar: dacă autoritățile vor accepta redeschiderea stadioanelor la acel moment, cred ca e necesar sa le redeschidem și pentru Liga 1, pentru că, altfel, am face o discriminare.

Cu siguranță că ne continuăm demersurile. Colaborăm cu cei care au pus bazele unei platforme care a sprijinit NBA-ul si NFL-ul să redeschidă arenele sportive. Ne-au solicitat mai multe date, le-am comuinicat acele date. Gândesc un pachet pentru noi și cluburile din Liga 1. În măsura în care acesta va fi disponibil cât mai repede, ne vom duce cu el către autorități, pentru a le arăta că, prin măsurarea acelor date, putem să ne asigurăm că sunt respectate regulile din materia sănătății”, a declarat Justin Ștefan, la ProSport Live.

The post LPF, noi informații despre redeschiderea stadioanelor pentru public: „Ne vom duce cu el către autorități!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă