LPF, mesaj direct pentru "militarii" din Liga 3: "FCSB nu e Steaua, ne dorim să-i vedem în Liga 1"

1 lună in urmă 11

Liga 1: FCSB - FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Justin Ștefan spune că fanii Stelei se pot organiza după modelul DDB, astfel încât echipa lor să aibă drept de promovare în Liga 1: "Dacă cei de la Steaua ar reuși să urmeze modelul DDB, lucrurile vor merge mult mai repede și vor ajunge mai rapid în Liga 1, ceea ce ne dorim cu toții. Sau poate va exista la un moment dat o împăcare istorică.

FCSB nu e Steaua București! Marca e la armată. Marca e una, FCSB e alta. Pentru noi e important să avem branduri în fotbalul românesc", a spus Justin Ștefan, într-un dialog cu suporterii echipelor din Liga 1 care a avut loc pe pagina oficială de Facebook a LPF.

Steaua va rămâne la Armată! Cum vor "militarii" să promoveze în Liga 1, fără să se privatizeze

Steaua luptă în acest sezon pentru promovarea în Liga 2, iar conducătorii clubului au început deja să caute soluții pentru ca secția de fotbal să fie eligibilă pentru participarea în Liga 1.

Chiar dacă UEFA permite participarea echipelor departamentale în cupele europene, Steaua nu poate evolua în Liga 1 sub actuala formă. Cu toate acestea, steliștii nu au de gând să cedeze echipa de fotbal unui om de afaceri sau unui grup de investitori, așa cum s-a întâmplat în trecut cu Gigi Becali.

Steaua nu va ceda echipa de fotbal unui privat! "Militarii" vor să schimbe Legea Sportului pentru a evolua în Liga 1

Comandantul CSA SteauaMădălin Hîncu, a anunțat că se va încerca modificarea Legii Sportului, astfel încât "militarii" să poată participa în Liga 1 sub actuala organizare. Mădălin Hîncu își dorește să atragă sponsori puternici la Steaua, însă nu vrea să vadă cum un om de afaceri preia controlul secției de fotbal. Așadar, cu siguranță vom vedea sponsori noi la Steaua în viitorul apropiat, dar gruparea va rămâne sub egida MApN.

"Avem în atenție propuneri de modificare a Legii Sportului, dar toate acestea se pot face de comun acord cu Ministerul Apărării Naționale. Clubul Steaua este clubul Ministerului Apărării Naționale, iar orice modificare se îmtâmplă cu aprobarea conducerii.

Categoric, da (n.r întrebat dacă Steaua va rămâne în cadrul MApN). Echipa de fotbal trebuie să rămână la Ministerul Apărării Naționale, aici a fost de 73 de ani și aici îmi doresc să rămână", a spus comandantul Mădălin Hîncu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Etichete: csa steaua , lpf , conducere steaua , justin stefan , comandant steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă