LPF îi răspunde lui Gigi Becali. „Câteodată se greșește împotriva altor echipe, iar FCSB e favorizată! Aceste declarații nu fac bine!”

1 lună in urmă 1

Justin Ștefan, secretarul general al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) îi răspunde lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a lansat o serie de acuze grave al adresa arbitrajului.

Gigi Becali a răbufnit după ce FCSB a fost învinsă de Hermannstadt, scor 0-1, și a atacat arbitrajul din Liga 1. Mai mult, latifundiarul din Pipera i-a acuzat pe Kyros Vassaras și Istvan Kovacs, iar LPF a ținut să-i răspundă patronului fostei vicecampioane a României.

Justin Ștefan susține că declarațiile lui Gigi Becali nu fac bine fotbalului românesc, dar îi dă dreptate latifundiarului din Pipera deoarece a sesizat și el greșelile de arbitraj făcute împotriva grupării roș-albastre.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, îi răspunde lui Gigi Becali

„Declarația vine ca un efect, iar cauza este arbitrajul. Acolo vorbim despre o greșeală pretinsă de cei de la FCSB. Câteodată se greșește împotriva altor echipe și e favorizată FCSB sau altă echipă. Greșelile de arbitraj generează astfel de declarații, iar aceste declarații nu pot face bine produsului. Trebuie să vedem ce avem de făcut pentru a nu mai exista astfel de declarații.

Vorbeam cu colegii mei și cu foști arbitri, iar părerile sunt împărțite. Ieri l-am văzut pe Dinu Gheorghe la ProSport LIVE și a zis că în fiecare an s-au făcut astfel de greșeli, la fel și foștii mei colegi. Am constatat că la fiecare etapă există greșeli mari de arbitraj și am discutat cu cei de al CCA, am discutat cu domnul Deaconu, l-am întrebat de ce se întâmplă greșelile astea. Mi-a spus că programul este dificil și pentru ei. E presiunea media… 

Greșelile sunt omenești, nu cred că există rea credință… Noi nu știm foarte multe lucruri despre ceea ce se întâmplă acolo (n.r. la CCA), a spus Justin Ștefan la GSP Live.

The post LPF îi răspunde lui Gigi Becali. „Câteodată se greșește împotriva altor echipe, iar FCSB e favorizată! Aceste declarații nu fac bine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă