Low renunță la naționala Germaniei! Ce înseamnă pentru noi + Cine sunt favoriții să îi ia locul

1 lună in urmă 1

Germania, adversara României în preliminariile CM 2022 schimbă selecționerul după Euro 2021. Joachim Low și Federația germană au anunțat azi la prânz că au decis să rupă contractul scadent în 2022, în vară, după 15 ani de colaborare.

Ce înseamnă pentru noi? Practic, cu Low, tehnicianul cu care „Mannschaftul” a câștigat CM 2014, ne vom întâlni doar pe 28 octombrie, la București, în meciul tur din preliminariile CM. La returul din 8 octombrie, vom avea de-a face cu o națională a Germaniei pregătită de un alt selecționer.

Klopp sau Matthaus, selecționerii Germaniei?

Acesta ar putea fi Jurgen Klopp, aflat într-o situație extrem de delicată la Liverpool, urmare a rezultatelor neașteptat de modeste din acest sezon. Un nume mai nou vehiculat în media germană este cel al lui Lothar Matthaus, care are experiență și la nivel de națională, după ce a pregătit naționalele vecinelor noastre, Ungaria (2003 - 2006) și Bulgaria (2010 - 2011).

Despărțirea de Low a fost vehiculată încă de la finele anului trecut. Își trasase drept obiectiv întinerirea echipei, însă procesul nu s-a concretizat și în rezultate pe măsură. Iar acel scandalos 0-6 cu Spania, din 17 noiembrie 2020, i-a întors pe fani și pe reprezentanții media împotriva lui: „Nu mai e omul potrivit!".

17 aniaproape, a lucrat Low la naționala Germaniei. Mai întâi ca secund al lui Klinsmann (2004 - 2006), apoi ca selecționer

 Vreme de aproape 17 ani am lucrat cu cei mai buni fotbaliști ai țării și i-am însoțit în evoluția lor de-a lungul timpului. Mă leagă de ei mari triumfuri, dar și eșecuri dureroase. Sunt recunoscător Federației, care mie și echipei ne-au asigurat întotdeauna condiții optime de lucru
- Joachim Loew, selecționerul Germaniei

VIDEO Germania, umilită de Spania, 0-6

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bayern Munchen, pierderi financiare colosale din cauza pandemiei de Covid-19!Caracterizări șocante făcute lui Diego Costa și Luis Suarez: „Un șobolan dezgustător!” / „Oribil! Te lovea mereu”

Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă