”Lovituri de o violență neobișnuită”. Jucătoarea de la PSG, bătută cu ranga, rupe tăcerea. Hayet, principala suspectă

2 săptămâni in urmă 15

Sportiva, care a avut nevoie de spitalizare, a oferit detalii despre incidentul în care a fost bătută în plină stradă. Nu a vorbit Hamroui direct, dar a remis un comunicat.

Potrivi presei internaționale, Diallo a fost exclusă din cercul de suspecți, iar soția lui Eric Abidal, fostul jucător de la FC Barcelona, Hayet Abidal, i-a luat locul.

Jucătoarea de la PSG, bătută cu ranga, rupe tăcerea. ”E clară dorința de a-i termina cariera”

Care este legătura dintre cele două femei? Fostul internațional din Hexagon a fost directorul sportiv al grupării ”blaugrana” între 2018 și 2020, perioadă în care Kheira Hamraoui a evoluat pentru formația feminină a clubului.

”Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă. Kheira vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG”, se arată în comunicatul trimis de apropiații jucătoarei Kheira Hamraoui.

Galerie Foto

Soția lui Eric Abidat, Hayet, suspectă în cazul atacului asupra lui Kheira Hamraoui, jucătoarea de la PSG

S-ar părea că relația dintre cei doi a fost mai apropiată decât i-ar fi plăcut lui Hayet Abidal, care ar fi comandat asaltul asupra jucătoarei de la PSG din răzbunare. Conform Mundo Deportivo, Hamraoui a fost sunată de Eric Abidal la o zi după atac și a pus telefonul pe difuzor, martore fiind chiar colegele sale Diallo și Karchaoui.

Anchetatorii au anunțat că Eric Abidal urmează să fie interogat în legătură cu relația pe care a avut-o cu Hamraoui, iar soția fostului fundaș, Hayet Abidal, va ajunge și ea în fața oamenilor legii.

Atacul ar fi avut loc în timp ce Aminata Diallo și Kheira Hamraoui s-ar fi aflat în mașină întorcându-se acasă după o cină luată cu restul echipei. La un moment dat, doi bărbați mascați ar fi tras-o din mașină pe Hamraoui și ar fi început să o lovească cu bestialitate cu o rangă, cauzându-i răni pe toată suprafața corpului.

Ne culcăm cu oameni însurați, nu?”, ar fi spus unul dintre atacatori.

Deocamdată, Abidal nu a vorbit despre incident, doar avocatul său a răspuns scurt când a fost întrebat despre implicarea clientului său în acest caz: ”Am discutat cu Eric, dar, deocamdată, nu voi spune absolut nimic”.

Galerie Foto

Etichete: psg , scandal psg , kheira hamraoui , hayet abidal

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă