Lovitură sub centură pentru Marius Șumudică, după eșecul CFR-ului cu Steaua Roșie Belgrad: „Și maseurul dacă stătea pe bancă reușea să califice echipa!”

2 luni in urmă 30

Marius Șumudică a fost luat la țintă din toate părțile după eșecul usturător cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4. Și Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui CFR Cluj, l-a ironizat.

Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj s-au întâlnit în Serbia în manșa tur a play-off-ului Europa League, iar gazdele s-au impus cu scorul de 4-0, după golurile marcate de către Pavkov, în minutul 5, Katai, în minutul 38, El Fardou Ben, în minutul 68, respectiv Ivanic, în minutul 77.

Returul este programat joi, 26 august, de la ora 21:30, în Gruia. Până atunci însă, CFR Cluj o întâlnește pe FC Argeș, în deplasare, în etapa a șasea din Liga 1, sâmbătă, 21 august, de la ora 21:30.

Vasile Miriuță îl ironizează pe Marius Șumudică, după Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0

Vasile Miriuță consideră inadmisibilă eliminarea lui CFR Cluj din faza preliminariilor Ligii Campionilor, precum și rezultatul înregistrat de către ardeleni în Serbia.

De asemenea, Vasile Miriuță a explicat că el a știut de la început că stilul lui Marius Șumudică nu este potrivit pentru o echipă precum CFR Cluj.

„Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi, nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

După meciul cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică și-a criticat public jucătorii, în cadrul unei conferințe de presă în care nu și-a putut stăpâni nervii.

The post Lovitură sub centură pentru Marius Șumudică, după eșecul CFR-ului cu Steaua Roșie Belgrad: „Și maseurul dacă stătea pe bancă reușea să califice echipa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă