Lovitura pregătită de Universitatea Craiova. Jucătorul dorit de Mihai Rotaru

2 săptămâni in urmă 4

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Fundașul dreapta titular al echipei naționale a României la ultimele partide din 2021 este pe lista grupării oltene, care caută să-și întărească lotul.

Andrei Rațiu, dorit de Universitatea Craiova

Andrei Rațiu a fost una dintre surprizele plăcute ale ultimelor meciuri jucate de echipa naționala anul trecut, iar fundașul dreapta a primit aprecieri chiar și din Liga 1, anunță Prosport.

Sursa citată anunță că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, dorește cu orice preț un fundaș dreapta, fiind nemulțumit de randamentul pe care l-au dat Antoine Conte și Ștefan Vlădoiu, iar fotbalistul lui Huesca reprezintă o țintă pentru formația olteană.

Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să joace în anumite partide pe acel post și cu Bogdan Vătăjelu, care la origine este un fotbalist de banda stângă, iar asta a afectat jocul echipei, lucru pe care l-au sesizat și șefii grupării.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Pentru a putea să emită pretenții și să înceapă discuțiile pentru aducerea lui Rațiu, Univeristatea Craiova ar fi nevoită să achite minim un milion de euro celor de la Huesca, iar fotbalistul de națională ar necesita și el o remunerație pe măsură, minim 20.000 de euro salariu pe lună.

După 21 de etape, Univeristatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1, iar oltenii au mari emoții când vine vorba de accesul în playoff. Rapid, aflată pe locul 7, este la egalitate de puncte cu trupa lui Reghecampf și speră să o lase în afara primelor 6 clasate.

Andrei Rațiu, urmărit și de alte echipe importante

Progresul pe cre l-a făcut Andrei Rațiu în ultimul an și constanța în evoluții de la Huesca l-au făcut să fie o țintă interesantă pentru mai multe formații.

Pe lângă Salernitana, grupare nou-promovată în Serie A în acest sezon, românul mai este monitorizat și de campiona Portugaliei, Sporting Lisabona.

Luat liber de contract de Huesca de la Villareal în vara trecută, Rațiu a evoluat în 20 de partide în liga secundă din Spania și a reușit să ofere două pase decisive. Acesta are contract până în vara lui 2024 cu formația care se află pe locul 12 în  La Liga 2.

Etichete: transfer , universitatea craiova , huesca , andrei ratiu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă