Lovitură pentru Poli Iași! Echipa rămâne fără autocar după ce Ciprian Paraschiv a fost dat afară. Comunicatul sponsorului

1 lună in urmă 18

Poli Iași primește lovitură după lovitură. Președintele încă în funcție, Ciprian Paraschiv, a anunțat pe pagina sa de Facebook încetarea parteneriatului cu compania Tarsin, cea care asigura gratuit deplasările echipei.

Potrivit unui comunicat, conducerea companiei Tarsin, cea care a pus la dispoziția echipei un autocar ultramodern pentru deplasări, a anunțat încetarea parteneriatului începând cu data de 6 aprilie după ce postul de președinte executiv a fost desființat.

Poli Iași rămâne fără autocar după ce Ciprian Paraschiv a fost dat afară. Compania a anunțat încetarea parteneriatului

„Începând cu data de 6 aprilie 2021, compania Tarsin  își retrage spriijinul acordat CSM Politehnica Iași în urma desființării postului de președinte executiv, ocupat de domnul Ciprian Paraschiv. Precizez că garanția unui parteneriat benefic pentru ambele părți, care să aducă beneficii de imagine și performanță, o reprezintă domnul Ciprian Paraschiv prin conduita și calitățile demonstrate de-a lungul ultimilor ani în fotbalul românesc. De asemenea, urmare a încetării colaborării, vă solicit să nu mai utilizați însemnele companiei noastre pe canalele de comunicare ale CSM Politehnica Iași, afișaj, stadion și echipament sportiv”, a anunțat compania Tarsin într-un comunicat semnat de Corneliu Lucescu, administrator al firmei de transport.

Comunicatul companiei Tarsin prin care anunță că retrage autocarul lui Poli Iași ca urmare a încetării parteneriatului

„Din păcate, a apărut o altă veste tristă pentru Poli Iași. Un partener de top, pe care orice club și l-ar dori alături, s-a retras din Copou. Un partener care era tentat să investească la Poli și care merita să facă parte din Consiliul Director. Dar, acolo sunt oameni foarte bine ancorați”, a spus președintele Ciprian Paraschiv.

The post Lovitură pentru Poli Iași! Echipa rămâne fără autocar după ce Ciprian Paraschiv a fost dat afară. Comunicatul sponsorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă