Lovitură pentru Parma: Valentin Mihăilă nu poate juca în meciul cu AC Milan! Situația medicală a românului

1 lună in urmă 23

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Mijlocașul român va fi supus în aceste zile la teste suplimentare, însă este cert, susțin italienii de la Corrierre dello Sport, că va fi indisponibil pentru meciul cu AC Milan, programat sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2.

Valentin Mihăilă ratează meciul cu AC Milan

În aceeași situație cu Valentin Mihăilă este și mijlocașul central francez Wylan Cyprien, cel care a acuzat, de asemenea, probleme la adductori și va rata jocul cu Milan. Totuși, față de român, Cyprien nu era unul dintre fotbaliștii la care Roberto D'Aversa apela des.

De asemenea, atacantul Joshua Zirkzee, împrumutat de Parma de la Bayern Munchen, va fi indisponibil pentru următoarea perioadă, din cauza unei accidentări la ligamente, care îl va ține departe de gazon aproape două luni.

Problemele medicale vin pentru Valentin Mihăilă într-un moment în care traversa o formă sportivă bună, cu goluri marcate în martie pentru Parma, în 3-3 cu Fiorentina și 2-1 cu Roma, și pentru echipa națională, în victoria 3-2 cu Macedonia de Nord.

Celălalt român din lotul Parmei, Dennis Man, care a adus un punct echipei cu Benevento, 2-2, când a marcat primul gol din Serie A, s-a antrenat normal și, dacă situația sa medicală va rămâne optimă în această săptămână, are șanse mari să apară din nou în primul ”11”, la confruntarea cu AC Milan.

Înaintea jocului de acasă de sâmbătă, Parma este pe locul 19, penultimul, în Serie A, cu 20 de puncte, patru în spatele celor de la Torino, care ocupă a 17-a poziție, prima care asigură menținerea în prima divizie.

Etichete: valentin mihaila , accidentare valentin mihăilă , parma - ac milan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă