Lovitură pentru Novak Djokovic! Va rămâne izolat în hotel până luni când se va lua o decizie în privința expulzării sale din Australia

1 săptămână in urmă 10

Decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru Novak Djokovic va fi judecat luni, iar până atunci numărul 1 mondial va rămâne la Melbourne.

Apelul sportivului a fost judecat în urmă cu puțin timp, dar nu oferă nicio rezolvarea a situației.

Judecătorul Anthony Kelly a decis se dea hotărărea finală luni, la ora locală 10.00, atunci când se va afla dacă jucătorul va rămâne în Australia sau va reveni în Serbia.

Lovitură pentru Novak Djokovic! Va rămâne izolat în hotel până luni când se va lua o decizie în privința expulzării sale din Australia

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore.

După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

Federaţia australiană de tenis (TA), organizatoarea turneului Australian Open, a confirmat marţi că Djokovic a primit o „derogare medicală” pentru a putea juca primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie). Această derogare medicală, ale cărei motive nu au fost explicate, a stârnit multe critici în Australia, în presă, în lumea politică şi cea a sportului.

Premierul australian Scott Morrison a ameninţat miercuri că îi va cere lui Novak Djokovic să prezinte dovada că derogarea medicală pe care a primit-o pentru a participa la Openul Australiei este justificată, în caz contrar tenismanul sârb va fi trimis acasă „cu primul avion”.

The post Lovitură pentru Novak Djokovic! Va rămâne izolat în hotel până luni când se va lua o decizie în privința expulzării sale din Australia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă