Lovitură pentru Mircea Rednic! “Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist”

4 săptămâni in urmă 14

Victor Becali, agentul FIFA de jucători, nu mai este dispus să ofere bani pentru DDB după ultimele evenimente ale echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Impresarul crede că sistemul prin care s-au organizat dinamoviștii nu este unul sănătos, iar modelul socios din Spania înseamnă cu totul altceva.

Dinamo este pe locul 15 cu 12 puncte, iar Academica Clinceni pe ultimul, cu 11 puncte. Este unul dintre cele mai slabe sezxoane din istoria roș-albilor.

Lovitură pentru Mircea Rednic! “Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist”

Victor Becali nu agrează ca suporterii să conducă un club de talia lui Dinamo.

“Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, nu vreau să dau și să conducă cine? Un supoter sau ce? Dar de ce să dau? Dacă vor să conducă să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

În Spania se votează. Aici cine voteaz, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spanie, l-au votat pe Laporta, pe Bartomeu, oameni care au ceva în spate.

Când socios se duc și numesc ei antrenor… Bonetti la presiunea lor a fost adus. Ce să caute? Păi Bonetti n-a mai antrenat de ultima dată de când am antrenat eu. Așa e când te iei după suporteri.

Să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri, crede Victor Becali

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulți dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Vedeta TV Dan Capatos a anunțat că renunță la statutul de membru cotizant DDB, după ce Deian Sorescu a fost dezbrăcat de către suporterii lui Dinamo la finalul meciului cu CS Mioveni.

The post Lovitură pentru Mircea Rednic! “Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă