Lovitură pentru Dinamo! Un jucător a plecat gratis și a semnat cu o formație din Serie A

2 luni in urmă 38

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Fiul lui Slavisa Mitrovic, fostul atacant de la FC Național și Concordia Chiajna, este internațional U18 și un goalkeeper de mare viitor. Fără meci oficial între buturile lui Dinamo, dar apreciat de toți antrenorii care au trecut prin Ștefan cel Mare în ultima perioadă, Aleksander și-a depus memoriu, iar ”câinii” au pierdut gratis un fotbalist promițător.

  • 25 de mii de euro este cota de piață a lui Aleksander Mitrovic, potrivit Transfermarkt.

Aleksander Mitrovic, fostul portar de la Dinamo, a semnat cu Genoa! ”Va face carieră acolo”

Gabi Răduță și Ionel Dănciulescu, invitați în cadrul emisiunii Liga Digisport, sunt de părere că Dinamo a făcut o mare greșeală că a renunțat atât de ușor la Aleksander Mitrovic. Cu siguranță, portarul de 18 ani va începe la Genoa Primavera, dar ar putea călca rapid pe urmele lui Ionuț Radu, care a apărat poarta primei echipe a genovezilor.

E copilul nostru crescut la Dinamo. E un portar de mare perspectivă, e născut în 2004. El, după ce am plecat eu de la Dinamo, existând o neconcordanță între Centrul de Copii și Juniori și club, și-a băgat memoriu și a plecat la Genoa în Italia.

Va face carieră acolo, e un copil bun, talentat. Din păcate, clubul Dinamo l-a pierdut”, a declarat Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, la emisiunea Liga Digisport.

Ionel Dănciulescu, legenda din Ștefan cel Mare, a completat: ”E o greșeală foarte gravă, din punctul meu de vedere”.

  • Dan Petrescu, Paul Codrea, Valentin Năstase, Marius Sava, Adrian Mihalcea, Claudiu Niculescu, Adrian Stoian, Ionuț Radu, Raul Opruț și Claudiu Micovschi sunt românii care au fost sub contract cu Genoa în ultimii 30 de ani.

VIDEO Gabi Răduță și Ionel Dănciulescu, la emisiunea Liga Digisport

Etichete: portar dinamo , aleksander mitrovic , gabi raduta , aleksander mitrovic genoa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă