Lovitură pentru CSM București » Interul dreapta titular a suferit o accidentare cruntă și va lipsi 6 luni

3 săptămâni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 17:50 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 17:50

Barbara Lazovic (33 de ani), interul dreapta al celor de la CSM București, a suferit o ruptură de ligament încrucișat și va rata restul sezonului. 

Slovena Barbora Lazovic a suferit o accidentare teribilă în meciul de miercuri, câștigat de CSM București în fața Măgurei Cisnădie, scor 32-24. Diagnosticul medicilor a venit astăzi și este unul crunt, ruptură de ligament încrucișat la piciorul drept. 

Conform informațiilor publicate de CSM București, interul din Slovenia va lipsi aproximativ jumătate de an. Campioana României rămâne descoperită în postul de inter dreapta, unul mereu problematic. Acolo ar putea prinde mai multe minute tânara Alicia Gogîrlă (18 ani). 

Barbara Lazovic, indisponibilă pentru restul sezonului. Comunicatul lui CSM București

„În urma efectuării RMN-ului, rezultatele arată că Barbara Lazovic a suferit o ruptură de ligament încrucișat și va lipsi de pe teren timp de 6 luni! Suntem cu toții alături de Barbie și îi vom ține pumnii în toată perioada care va urma”, se arată în comunicatul emis de CSM București. 

Citește și alte știri din handbal: 

Pope cel tânăr » Mihai Popescu speră să mai prindă un turneu final cu naționala și povestește cum e viața în Franța, unde joacă din 2015

Narcisa Lecușanu candidează din nou pentru Comitetul Executiv al IHF: „Îmi doresc din suflet să fiu realeasă”

Playtech: George Copos e PE VAL în pandemie. Pe ce a dat 30 de milioane de euro, fără să clipească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă